NE DA NAM SE VIŠE! Mladići napisali oproštajno pismo i ZAJEDNO OTIŠLI U SMRT

Autor:

Svet

19.09.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica mladića (22 i 23) čija su tela otkrivena juče ujutro u automobilu kod Zadra ostavila su oproštajne poruke.

RepublikaFoto: Tanjug/M. VOLARIĆ
Foto: Ilustracija

Naime dva mladića zatvorili su se u automobil zadarskih registracija u šumi na Musapstanu, jedan kraj creva zabili u auspuh, a drugi ubacili u auto, koji su pažljivo oblepili plastičnim kesama. Pre nego što su upalili auto, pustili su muziku i napisali oproštajna pisma.

"Pozdrav domovini. Ne da nam se više, bićemo vaši čuvari gore na nebu", napisali su u svojim porukama koje je pronašla policija.

U šumi ih je juče ujutro našao pastir. Motor automobila je još radio, unutra je treštala muzika, mladići se nisu pomerali, a vrata su bila zaključana iznutra. Pastir je pozvao policiju.

"Policija još utvrđuje okolnosti ove tragedije. Možemo reći da je u ovom slučaju isključena bilo kakva mogućnost da je reč o krivičnom delu", kaže Elis Žodan, portparol zadarske policije. Utvrđeno je da je smrt nastupila nekoliko sati pre dolaska policije.

I izbor mesta gde su se parkirali potvrđuje da je dvostruko samoubistvo bilo pažljivo isplanirano.

U autu su pronađene plastične kese kojima su začepljeni svi otvori, a na auspuh su nabili crevo od veš mašine, čiji su drugi kraj ubacili u kola. Nosili su ležernu odeću i naočare za sunce. Na mestu nesreće nije pronađen alkohol, a mladići, navodno, nisu bili ni pod uticajem opijata.

Slobodna Dalmacija piše da su mladići bili u depresiji, a jedan od njih je često na Instagramu objavljivao fotografiju mesta na kom je s prijateljem počinio samoubistvo.

"Bože, ako umrem mlad, odvedi me u raj, u paklu sam već bio!", napisao je na svom Instagram profilu pre tragedije. Tokom školovanja imao je ozbiljnije probleme, navodno zbog droge. Poslednjih godina imao je uredno zaposlenje, kao i njegov prijatelj s kojim je odlučio da počini samoubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading