VOĐE ŠKALJARSKOG KLANA U RUKAMA SRPSKE POLICIJE!

Autor: borba.me

Svet

10.09.2018

16:33 >> 20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođe "škaljarskog klana", braća Jovica i Igor Vukotić uhapšeni su rano jutros u Turskoj, potvrđeno je Borbi u vrhu policije. Jovica je trenutno u rukama srpske policije.

Crnogorska policija potražuje Igora Vukotića u predmetu koji se vodi za pokušaj likvidacije policijskih funkcionera. Oni su privedeni u jednom turskom letovalištu, a kod sebe su imali lažna dokumenta.

 Jovicu Vukotića potražuje Grčka zbog šverca 136 kilograma kokaina i on će biti procesuiran zbog narkotika i falsifikovanih dokumenata.

- U toku je provera identiteta uhapšenih. Dobili smo obaveštenje od kolega iz Turske da je reč o braći Jovici i Igoru Vukotiću iz Kotora. U toku je određena razmena informacija - kazao je izvor iz vrha policije.

Igor Vukotić se dovodi u vezu sa grupom Ranka Radulovića zbog planiranja ubistava policijskih funkcionera, ali i pripadnika kavačkog klana. Taj postupak je proglašen tajnim i više informacija nije moguće objaviti.

Bezbednosne službe Jovicu Vukotića označavaju kao jednog od vođa škaljarskog klana, sa bratom Igorom i sugrađaninom Igorom Dedovićem.

U spuškom zatvoru je proveo devet meseci, od novembra 2014. do avgusta 2015. i to zbog pomaganja u pokušaju ubistva 2002, kada je imao 21 godinu.

Pre nekoliko godine osuđen je i na tri meseca zatvora zbog pištolja koji je, prilikom pretresa, u naselju Škaljari u Kotoru, nađen u njegovom blindiranom džipu.

Braća Vukotić, nekoliko puta bili su meta napada u Kotoru i Beogradu. Još 2008, na priobalnom putu u Dobroti kod šanka "Malibu", na BMV Jovice Vukotića ispaljeno je nekoliko hitaca iz automatskog oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading