UŽAS U BARU: Pucao u usvojenog sina!

Autor: novosti.rs

Svet

05.09.2018

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milun Radović (87) iz Bara ranio je sina Nebojišu (66), jutros u porodičnoj kući u barskom naselju Popovići.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako pišu "Novosti", Nebojša Radović nije životno ugrožen i ranjen je sačmom u predelu podlaktice.

- Pacijent je hirurški zbrinut i radi posmatranja je hospitalizovan. Nije životno ugrožen, kazao je direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović. 

Prema saznanjima našeg lista, Nebojša je dete iz prvog braka njegove pokojne majke Rade. Njega i brata je usvojio Milun pošto se oženio Nebojšinom majkom. 

Da li imovina bila razlog što je Milun povukao obarač i ranio sina koga je usvojio pre skoro pola veka utvrdiće istraga. Prema nezvaničnim informacijama, njih dvojica su i ranije imali porodične nesuglasice, posebno pošto je pre nekoliko godina umrla Rada.


Policija je pronašla pušku iz koje je otac ranio sina. Inače, Nebojša radi kao mesar, a Milun se tokom radnog veka bavio građevinskim poslovima.

Komišije kažu da Milun ima ozbiljne zdravstve probleme i da se teško kreće poslednjih godina. Takođe, i Nebojšino zdravstveno stanje je narušeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading