(FOTO) PITANJE KOJE JE STIGLO I DO INDIJE: Zašto Kolinda sama kreči stan?!

Autor: b92.net

Svet

29.08.2018

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska predsednica Kočlinda Grabar Kitarović postala je hit u Indiji zahvaljujući lažnim vestima koje se društvenim mrežama šire brzinom munje.

Do Indije su stigle fotografije koje je predsednica Hrvatske 2015. godine objavila na Fejsbuku, a na kojima ona u pantalonima s vojničkim printom kreči stan. Fotografije su postale viralni hit među Indijcima, a još je zanimljiviji tekst koji je neko dodao uz njih, navodi zagrebački portal.

- Predsednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer svojom platom ne može da priušti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod. Ali naši vladajući nose odela od milion rupija i satove od još nekoliko miliona te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Delite ovo - stoji uz fotografije Kolinde Grabar Kitarović na merdevinama. 


Postoji i druga verzija.

- Predsednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer ne želi da krade novac svog naroda. Kad pravedni vladaju, narod se raduje. WOW - zaključili su neki Indijci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading