(FOTO, VIDEO) PROSULA G*VNA NA ULAZU U ZGRADU VLADE: Zalivaću izmetom svakog ponaosob!

Autor: Tanjug

Svet

21.08.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna žena privedena je danas nakon sto je ispred zgrade vlade u Zagrebu bacila kantu punu fekalija, preneli su hrvatski mediji.

Žena je, kažu, došetala do Banskih dvora i istresla fekalije ispred ulaza u zgradu vlade, a policija ju je odmah privela.

Incident se dogodio oko 12:40 sati. Privedena nosi majicu na kojoj piše: ''Optužujem vas, gospodo'', uz sliku Siniše Glavaševića, vukovarskog novinara ubijenog 1991.

 

 


Pozivajući se na svoja saznanja, mediji pišu da je reč o novinarki i aktivistkinji Ivi Anzulović, kojoj, kako navode, to nije prvi incident ovakve vrste.

Ona je, naime, pre nekih mesec dana najavila i ostvarila sličan performans, doduše pred zgradom Državnog tužilaštva.


- Zaliću izmetom ponaosob svakoga ko je u objavama novinara bio argumentirano dokazan kao kriminalac. Od danas, niko kome je novinar dokazao kriminal neće se osećati sigurnim na javnoj površini, kao niti institucije, jer nikada neće znati kada ću, gde i na koji način gađati izmetom - napisala je ona na svom Fesjbuk nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading