(VIDEO) Oluja u Šibeniku dizala krovove i čupala stabla, a odnela je i JEDAN ŽIVOT!

Autor: Tanjug

Svet

17.07.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nevremenu koje je pogodilo Šibenik i okolinu jedna osoba je poginula, a naneta je velika materijalna šteta, prenose hrvatski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

U moru kod Žaborića jutros oko 3 sata pronađeno je telo ribara (49) koji je sinoć oko ponoći, tokom olujnog nevremena pao u more sa ribarskog broda kod ostrva Krapanj, piše ŠibenikIn.

Dojavu da je član posade ribarskog broda pao u more oko 23.30 sati primila je Stanica pomorske policije Šibenik od Nacionalnog centra za traganje i spašavanje na moru Rijeka i od trenutka dojave o nesreći za njim su tragale tri kočarice, brod Lučke kapetanije i policijski čamac.

Kako se navodi, nevreme koje je pogodilo taj kraj Hrvatske oko 23 sata, rušilo je stabla, razbijalo automobile, mnogi brodovi su nasukani.

 

 


Prema podacima Centra 112 u nevremenu je oštećeno oko 20 automobila, a primljeno je pet poziva za spašavanje na moru.

Najviše štete u gradu nevreme je napravilo u Biocima gde je sa prodavnice auto delova iščupan krov i na automobile parkirane ispred bacila velike reklame. 

Na rivi su uništena dva kioska, a riva i celi grad bili su puni polomljenih grana, iščupanih stabala i razbijenih automobila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading