OVDE NEŠTO OPASNO SMRDI: Zaev se sastao sa Nikolom Sandulovićem

Autor: Republika

Svet

25.06.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Makedonije Zoran Zaev sreo se sa liderom minorne Republikanske stranke Nikolom Sandulovićem, otkriva Republika.rs. Susret Zaeva i Sandulovića, inače osvedočenog mrzitelja predsednika Srbije, dogodio se u jeku specijalnog rata koji Zapad i njegovi medijski poslušnici vode protiv vrha države i Aleksandra Vučića, o čemu su Srpski telegraf i Republika.rs danima unazad detaljno izveštavali.

RepublikaFoto: printscreen/informer.rs
Mut vodu: Zoran Zaev i Nikola Sandulović

Treba, naime, biti kranje lakoveran i politički "slep kod očiju" pa poverovati da premijer jedne zemlje, pa makar to bila Makedonija, prima u goste predsednika jedne tako sićušne stranke kakva je Republikanska stranka.

O čemu bi, dakle, imali da razgovaraju Zaev i Sandulović? 

Svi oni koji su upoznati sa likom i delom Nikole Sandulovića, koji se, podsetimo, "proslavio" falsifikovanim potpisima za vanredne parlamentarne izbore 2016. godine kao i ogavnim izjavama u kojima je prizivao bolest predsedniku Srbije i pojedinim ministrima u vladi, svakako znaju da je gornje pitanje čisto retoričko, i da tu sasvim sigurno nisu čista posla.

Naročito, ako se ima u vidu već pomenuti specijalni rat protiv predsednika, čiji je cilj da se stvori haos u državi a na vlast dovedu oni koji su, da se poslužimo tim eufemizmom, jednako kooperativni kako je to slučaj sa Zoranom Zaevom.

Inače, sasvim je zanimljivo da je pred sastanak sa Zaevim na svom Fejsbuk profilu Sandulović napisao sledeće:

- Moram. Na vreme. Svi koji su za Rusiju, Kinu, Tursku, Iran neka mi ne šalju zahteve i neka odu sami. NIJE VREDNO KOMENTARA.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
lale

25.06.2018 15:58

Jadan i i taj Zajev kad se sa takvima sastaje.

Cele

25.06.2018 16:01

Zaev da se ne mesa u unutrasnje stvari Srbije neka gleda u svoje dvoriste.

feri

25.06.2018 16:10

Izgleda da je on insajder koji planira da rusi ustavni poredak.

Natasa

25.06.2018 16:23

Zaev je albanski sluga, on govori sve sto mu albanci narede.