CRNOGORCI ULIZICE: Turisti nam dolaze zbog NATO

Autor: Republika

Svet

25.06.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od čojstva do ulizištva. Tako u nekoliko reči izgleda put koji su za kratko vreme prešli Crnogorci. Kako bi se što više dodvorili NATO, Đetići su upravo Alijansi pripisali zasluge za dobar početak uspešne letnje sezone u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: youtube.com/Mil Tom

Naime, jedan od najistaknutijih turističkih radnika u toj zemlji suvlasnik hotela "Splendid" Žarko Radulović rekao je da je velikoj zainteresovanosti turista doprinelo i to što je sada ova zemlja punopravna članica NATO.

- Crna Gora je ulaskom u NATO verifikovala kod većine sveta da je jedna uređena i bezbedna država i sad su turoperatori i turisti i budući investitori Crnu Goru prepoznali kao interesantnu zemlju - istakao je on i dodao da će zbog NATO sezona trajati do novembra?!

Nije doduše objasnio kako će Alijansa obezbediti da more bude toplo do duboko u jesen, a zaboravio je da pomene i koliko je bombi, pa i onih sa osiromašenim uranijumom, NATO bacio na Crnu Goru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading