(FOTO) ZGROZIĆETE SE: Ovako se KRVNIK iz Zadra koji je brutalno prebio devojku branio pred sudom!

Autor: Republika

Svet

21.06.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadarska policija juče nije htela da komentariše navode majke 18-godišnje devojke koju prošle srede brutalno pretukao Darko Kovačević (31) zvani Daruvarac u jednom kafiću.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Majka, ali i pretučena devojka u medijima su poslednjih dana iznele niz optužbi na račun Daruvarca, tvrdeći da konzumira kokain, poseduje oružje, pa čak i da je bio policijski doušnik zbog čega se, navodno, policija prema njemu godinama zaštitnički ponašala, zataškavajući ili umanjujući njegove nasilne ispade.

U policijskim krugovima navode oko 40 prekršajnih i krivičnih prijava za dela sa elementima nasilja, što govori da Daruvarac i nije baš bio policijski zaštićen. Naprotiv, za neka krivična dela bio je i sudski procesuiran, prenosi Jutarnji list.

 

 

- Policija nema komentare na izjave oštećenice i njene majke u medijima. U toku je istražni postupak i nakon toga ćemo znati za šta će privedeni biti optužen", rekao je portparol zadarske policije Elis Žodan i dodao da se policija neopravdano proziva zbog spore reakcije prilikom privođenja Kovačevića jer je uhapšen za manje od 24 sata od počinjenja krivičnog dela, a sve vreme su se prema medijima ponašali u cilju zaštite identiteta žrtve.

 

 

Prema informacijama iz policije, prilikom pretresa stana Kovačevića nije pronađeno oružje, iako je u prošlosti bio prijavljen zbog ilegalnog posedovanja oružja. Činjenica da je mesto na kojem je pretukao 18-godišnjakinju bilo u velikoj meri očišćeno od krvi nije uticalo na policijski uviđaj jer se prisutnost krvi forenzički lako može dokazati, ističu u policiji.

Kovačević se od prošlog četvrtka nalazi u zadarskom istražnom zatvoru s optužbom za nanošenje teških telesnih povreda i zbog pretnji. U njegovom kriminalnom dosijeu 18-godišnja devojka je bila jedna od žrtava, navodno je i pre u nekoliko navrata premlaćivao devojke.

Prema izvorima bliskim istrazi, Kovačević je u svojoj odbrani izneo da se njegova bivša devojka prema njemu nametljivo ponašala i da je tokom prebijanja, koje je trajalo nekoliko desetina minuta, imao pomračenje svesti. Zanimljivo je da sama oštećenica u medijima navela da je sa Kovačevićem bila u vezi sve dok je nije prebio, navodno zbog ljubomore, jer je taj dan video na plaži u društvu njenog prijatelja, a ona, kako je rekla, "dečka nikad ne vara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading