EVO KAKO SE BRANI UBICA MILIONERKE ANASTASIJE i kakve veze Amerika ima sa celim slučajem?!

Autor: Republika

Svet

20.06.2018

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kod bivšeg crnogorskog vaterpoliste Arsenija Stanovića (22) prilikom hapšenja u Tirani pronađena su falsifikovana dokumenta sa kojima je hteo da pobegne u Sjedinjene Američke Države. U tome mu je pomagao otac, doskora šef ispostave Granične policije Aerodroma Tivat, koji je smenjen nakon što je posumnjano da je njegov sin ubio Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu (30).

Foto: facebook.com/Anastasiya Lashmanova
Anastasija Lašmanova i Arsenije Stanović

Arseniju je juče određeno 30 dana pritvora zbog sumnje da je 11. maja na svirep način ubio milionerku iz Ukrajine sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

Mladić je pobegao iz Crne Gore odmah nakon stravičnog ubistva u stanu u kom je mlada milionerka živela. On je Anastasiju brutalno pretukao i izbo je nožem i flašom. Policija je rekla da je scena u njenom stanu bila jeziva i jedna od najbrutalnijih koju su zatekli.

Arsenije se brani ćutanjem: Istražni sudija podgoričkog Višeg suda Miroslav Bašović odredio je pritvor Arseniju Stanoviću (22) osumnjičenom za ubistvo ukrajinske državljanke Anastasije Lašmanove (30), a preti mu 40 godina zatvora

Stanović je nakon više od mesec bekstva uhapšen u nedelju ujutro u Tirani, a sa njim je bio i njegov otac Zoran Stanović, inače smenjeni šef ispostave granične policije na tivatskom aerodromu.

Hapšenje mlađeg Stanovića usledilo je nakon što je crnogorska policija kolegama u Albaniji dostavila operativna saznanja o lokaciji na kojoj se krio osumnjičeni za teško ubistvo.

Prema pouzdanim saznanjima "Pobjede", Stanović je odmah nakon zločina ilegalno prešao u Albaniju i krio se u Skadru i Tirani.

Istražitelji sumnjaju da mu je u tome pomogao otac Zoran Stanović, koji je četiri dana nakon zločina smenjen sa dužnosti.

Kod Arsenija Stanovića su, kako je potvrđeno "Pobjedi" iz više izvora, pronađene falsifikovane putne isprave koje je, kako se pretpostavlja, trebalo da iskoristi za beg u Sjedinjene Američke Države.

Njemu sada preti kazna zatvora do 40 godina.

Stanović do sada nije želio da iznese odbranu, koristeći zakonsko pravo da se brani ćutanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading