DODIK PRESEKAO: Policija RS nije dozvolila blokadu saobraćaja

Autor: Tanjug

Svet

13.06.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Republike Srpske danas nije dozvolila blokadu saobraćaja u Banjaluci i još nekim gradovima ovog entiteta, a policijske patrole bile su raspoređene na svakoj većoj raskrsnici u gradu.

RepublikaFoto: Tanjug
Sprečio demonstracije: Milorad Dodik

Na kružnom toku prema naselju Lauš stajala je patrola pod rotacijom, dok su na "Prijedorskoj petlji" bila dva kombija i dve patrole policije, prenela je Radio Slobodna Evropa.

Organizatori, članovi Fejsbuk grupe "Stop poskupljenju goriva", poručili su preko te društvene mreže da imaju plan B, odnosno da će "po uzoru na građane Niša, prelaženjem preko magistralnog puta usporavati saobraćaj".

Kako RTRS prenosi, policija je danas privela odbornika Partije demokratskog progresa (PDP) u Skupštini grada Banjaluka Draška Stanivukovića zbog namere da organizuje nove proteste vozača i blokira saobraćajnice u gradu.

Ministarstvo trgovine i turizma RS saopštilo je da će cene naftnih derivata na pumpama u Republici Srpskoj od sutra biti niže i da su pojedini distributeri već danas snizili cene za 0,05 konvertibilnih maraka po litri goriva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading