GUTAO PREDMETE I BEŽAO: Hrvatska policija jurila begunca, kada su ga stigli PREMINUO JE!

Autor: Agencije

Svet

02.06.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četrdesetčetvorogodišnji muškarac preminuo je u Splitu nakon što ga je uhapsila policija od koje je prethodno pokušao da pobegne.

RepublikaFoto: Tanjug/M. VOLARIĆ
Splitska policija uhapsila muškarca koji je zatim preminuo

Policija je jutros oko 4.40 časova uočila kombi koji je promenio smer kretanja sa namerom da izbegne policijski punkt.

Nakon što je kombi zaustavljen, jedan od dvojice muškaraca je istrčao, odbacio torbicu i nepoznate predmete, pa je, uprkos naređenjima policije da stane, nastavio da beži, prenose hrvatski mediji.

Nakon što su ga policajci stigli i stavili mu lisice na ruke, i onemogućili da daje otpor i pobegne, primetili su da teško diše.

Odmah je pozvana Hitna pomoć, a do dolaska lekara jedan policajac pokušao je da mu pruži prvu pomoć. Muškarac je preminuo tokom lekarske intervencije.

O događaju je obavešten zamenik županijskog tužioca koji je naložio uviđaj i obdukciju tela.

Drugi muškarac (31), koji je nakon zaustavljanja počeo da iz kombija izbacuje predmete, uhapšen je i doveden u policijske prostorije.

Portal "Dalmacija danas" navodi nezvanična saznanja da se smrt muškarca dovodi u vezu s gutanjem za sada nepoznatih predmeta. Oba muškarca navodno su od ranije poznata policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading