PANIKA KOD KOMŠIJA - TRESLI SE ZIDOVI: Bomba u zadarskoj policijskoj stanici?!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

16.04.2018

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snažna eksplozija probudila je noćas Zadrane na predelu Voštarnice i susednih četvrt, gde se nešto oko dva i po sata iza ponići čula snažna detonija od koje su se tresli zidovi.

RepublikaFoto: twitter.com/jutarnjihr
Tresla se policija

Lokalni portal Zadarski.hr preneo je, pozivajući se na svoja saznanja, da je došlo do eksplozije nepoznate naprave u krugu zadarske policije u Ulici Bana Josipa Jelačića na Voštarnici.

U tom trenutku u blizini ograde nije bilo dežurnih policajaca, pa povređenih nema, a na zgradi je nastala manja materijalna šteta u vidu pucanja stakala.

Na mestu eksplozije sprovodi se istraga da bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, a u sklopu kriminalističkog istraživanja tokom jutra je u prostorije policije dovedeno više osoba.

Prošle godine u noći s 4. na 5. decembra u krug zadarske policije bačena je nepoznata eksplozivna naprava. U trenutku eksplozije, u blizini tog mesta, nije bilo pripadnika policije i nije bilo povređenih, a na zgradi je pričinjena manja materijalna šteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading