JEZIVO, OVO JE SKOPJE! NEŠTO SE SPREMA?! Mitinzi Albanaca postaju sve opasniji, poslali zastrašujuću poruku Makedoncima! (VIDEO)

Autor:

Svet

24.04.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upućene su pretnje i lideru VMRO-DPMNE Hristijanu Mickoskom

JEZIVO, OVO JE SKOPJE! NEŠTO SE SPREMA?! Mitinzi Albanaca postaju sve opasniji, poslali zastrašujuću poruku Makedoncima! (VIDEO)

Foto: Youtube/Printscreen/Сител Телевизија

Albanska partija DUI održala je sinoć miting u Skoplju uz provokacije upućene Makedoncima, pišu Večernje novosti.

Na sinoćnom mitingu albanske partije DUI na trgu u Skoplju, prisutni su širom grada mahali albanskim zastavama, dok su se čula skandiranja koja su izazvala burnu reakciju javnosti.

Postavljene su provokativne poruke usmerene ka makedonskoj zajednici, a čak su upućene i direktne pretnje lideru VMRO-DPMNE Hristijanu Mickoskom, prenose Večernje novosti.

Reakcija lidera DUI-a na mitingu

Lider DUI-a Ali Ahmeti takođe je uputio direktne pretnje, što je izazvalo zabrinutost i reakciju javnosti. Ovakvi potezi ekstremistički nastrojenih Albanaca ne samo u Severnoj Makedoniji, nego i širom regiona, ukazuju na mogućnost stvaranja Velike Albanije.

Kandidati na predsedničkim izborima

Podsetimo, na predsedničkim izborima učestvuje sedam kandidata - pet muškaraca i dve žene. Kandidati su aktuelni predsednik Stevo Pendarovski, Gordana Šiljanovska Davkova, Biljana Vankovska, Maksim Dimitrievski, Stevčo Jakimovski, Arben Taravari i Bujar Osmani.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading