HOROR U STANU: Ukrajinac pronađen mrtav, naložena HITNA OBDUKCIJA

Autor:

Svet

24.04.2024

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga će narednih dana pokazati kako je preminuo muškarac

HOROR U STANU: Ukrajinac pronađen mrtav, naložena HITNA OBDUKCIJA

Foto: Profimedia

Nakon pronalaska tela državljanina Ukrajine (47) u centru Slavonskog Broda u okviru sprovođenja istrage naložena je obdukcija.  

Policijska uprava brodsko-posavska saopštila je danas da su sinoć vezano za ovaj događaj privedene još tri osobe nad kojima se sprovodi kriminalističko istraživanje.  

Županijsko državno tužilaštvo je, dodaje se, naložilo obdukciju koja će biti obavljena danas da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.  

"Kriminalističko istraživanje je u toku s cijem utvrđivanja svih činjenica i okolnosti navedenog događa", stoji u policijskom saopštenju.

Kad smo kod Ukrajine, državno izborno poverenstvo (DIP) je do isteka roka primilo 25 kandidatskih llista za evropske izbore u Hrvatskoj, što je osam manje u odnosu 2019. godinu. Izbori za Evropski parlament u Hrvatskoj biće održani u nedelju, 9.juna, a biraće se 12 evroposlanika sa mandatom od pet godina.

Predajom lista započinje zvanično izborna kampanja koja će trajati do 7. juna, kada će nastupiti izborna tišina. HDZ-ovu listu nosi Andrej Plenković, Mostovu Božo Petrov, DP-ovu Ivan Penava, listu koalicije okupljene oko SDP Biljana Borzan.

Junski izbori za Evropski parlament biće četvrti po redu od ulaska Hrvatske u Evropsku uniju, s tim što je prva postava evroposlanika birana (2013) na godinu dana jer su se već naredne godine održavali redovni evropski izbori.

Evropski izbori u Hrvatskoj su drugi izborni ciklus u ovoj godini, nakon parlamentarnih izbora održanih 17. aprila, a krajem godine biće održani i izbori za predsednika države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading