BALKAN SE CEPA: Cipras otkazao posetu Tirani!

Autor:

Svet

26.03.2018

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedugo po današnjem izbijanju sukoba na severu Kosova, koje su separatističke albanske snage izazvale na severu Kosova hapšenjem Marka Đurića, najverovatnije uz pomoć SAD-a i njihovih satelita - Nemačke i ostatka Evropske unije koji pomažu šiptarskim teroristima i njihovim sponzorima iz Albanije, stigla je i vest da je grčki premijer Aleksis Cipras, kako javlja portal klankosova.tv, otkazao posetu Tirani planiranu za april.

RepublikaFoto: youtube.com/ Chicago Council on Global Affairs
Aleksis Cipras

Iako nije navedeno zbog čega je Cipras nenadano otkazao posetu Ediju Rami, nije teško pretpostaviti da se, posle nemilih događaju na severu Kosova, gde se državni činovnici hapse bez ikakvog razloga, u cilju zastrašivanja celog jednog naroda, uz potpunu podršku albanskim separatistima koja stiže iz Evropske unije i SAD-a, stvara atmosfera nepoverenja na celom Balkanu.

Edi Rama

Naime, tvorevine poput EU i SAD, koje mimo svih međunarodnih pravila podržavaju formiranje "velike Albanije", direktno nanose štetu ne samo Srbiji, koja je prva na udaru zapadnjačkih "demokratija", nego i Ciprasovoj Grčkoj, kao i Rumuniji i Bugarskoj, i već prežaljenoj, od Albanaca davno osvojenoj Makedoniji (koju bi realno trebalo nazvati "albanski makedonski pašaluk"), i direktno utiču i na destabilizaciju regiona i na bujanje ratnohučkaških ideja među Šiptarima.

U takvoj atmosferi, premijer jedne Grčke treba da ode u Albaniju, koja njegovu prezaduženu zemlju može da kupi jednom turom preprodatog kokaina i heroina tržištima EU i SAD, dok istovremeno kreditori iz tih istih EU i SAD stežu kaiš Grcima i ne daju im da dišu... I na sve to - Albanci hapse, pa ako hoćete - grčku pravoslavnu braću mimo međunarodnog prava, u inat moralu i poštenju, a u skladu s moralnim vrednostima koje nameću EU i SAD.

Dakle, niko pravdoljubiv nije siguran u Albaniji, još manje na Kosovu, i treba razmisliti pre nego što se stupi na tlo veštački stvorene države kojom vladaju kriminalni klanovi i koja se finansira iz trgovine drogom i ljudima - i onda se pitate zašto grčki premijer otkazuje posetu Albaniji, u ponedaljak uveče, odmah po izbijanju sukoba na severu Kosova...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading