MONSTRUOZNI ZLOČIN KOD JEZERA U ZAPREŠIĆU: Nepoznati počinitelj upucao dva psa, vlasnica u šoku!

Autor:

Svet

26.10.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujuća vest potresla je mali gradić Zaprešić u Hrvatskoj.

MONSTRUOZNI ZLOČIN KOD JEZERA U ZAPREŠIĆU: Nepoznati počinitelj upucao dva psa, vlasnica u šoku!

Foto: facebook

 U četvrtak ujutro, oko 8:30, primljena je dojava da su pronađena tela dva uginula psa. Još uvek se utvrđuju sve okolnosti ovog jezivog događaja i način na koji su psi izgubili živote. Iz Policijske uprave zagrebačke su kratko potvrdili da je do incidenta zaista došlo, ali da će detalji biti poznati tek nakon obdukcije.

Udruženje S-pas, koja se bavi zaštitom životinja, takođe je reagovala na ovaj užasan slučaj. U objavi na društvenim mrežama, oglasili su se sa potresnim rečima o tragediji koja se desila.

"Danas je umro Egon. Umrla je i njegova pseća sestra. Upucani su. Tamo gde su šetali svaki dan. Trebala je biti jutarnja šetnja, a zavila nas je sve u crno", napisali su iz udruženja. Takođe su apelovali na vlasnike pasa da ne puštaju svoje ljubimce na to područje. Policijska istraga je u toku, a udruženje se  zahvalilo policajcu i Arijana koja je nesebično pomogla u potrazi.


Portal 24sata.hr razgovarao je i sa Glorijom Malin, predsednicom udruženja, koja nam je ispričala da vlasnica pasa nije u stanju da razgovara od šoka.

 

 

"Pred očima su joj ubijena oba psa, ljudi su je jedva odveli kući, pod tabletama je. Sumnjamo ko je to učinio, ali zbog istrage još ne smemo iznositi detalje. Vidljivo je da su psi namerno upucani, ne znam šta reći o tom monstrumu", izjavila je Malin. Takođe je istakla zahvalnost policiji koja je pomogla u pronalasku pasa i bila uz njih tokom uviđaja.


Ovaj užasan događaj je šokirao sve u zajednici, a posebno jezivo je što je samo desetak minuta ranije pored mesta zločina prošla žena sa detetom. Zamislite da je dete stradalo. Svi su potreseni i užasnuti onim što se dogodilo. Pre šest meseci je nestala kujica Kira i sada se strahuje da je i ona završila na isti način.

Ovaj zločin nad nevinim psima je nešto što ne može proći nezapaženo. Nadamo se da će počinitelj biti priveden pravdi i da će se ovakve užasne tragedije sprečiti u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading