Nasrnuo na druga slomljenim staklom, pa ga UBO U SRCE

Autor:

Svet

21.01.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenik petog razreda je povređen nakon što je na njega, posle svađe, vršnjak nasrnuo parčetom polomljenog stakla i ubo ga kod srca!

RepublikaFoto: pixabay.com
Napao drugar druga!

Incident se dogodio u petak ispred OŠ "Vladimir Nazor" u Pribislavcu u Hrvatskoj nakon završetka časova. Kako prenosi 24sata, neki dečaci su se u centru mesta na autobuskoj stanici gađali kamenjem, a potom su dvojica dečaka započela svađu. U jednom trenutku jedan od njih je uzeo komad stakla sa puta i zabo drugom dečaku u predelu srca.

Srećom, dečak je zadobio samo lakše povrede. Dok je staklo prošlo kroz sve slojeve zimske odeće, dečak je zadobio samo plitku ranu.

- Čuli smo da su učenici nakon nastave posle 4 sata hteli da ostanu da igraju fudbal pod nadzorom učitelja, ali je on morao da ostane da odradi još jedan čas pa je đacima rekao da idu kući. Oni su pak insistirali i odlučili da ga sačekaju na autobuskoj stanici na kojoj se to i dogodilo - rekli su meštani.

Direktor škole kaže da mališan koji je ubo staklom druga ranije nije pravio incidente.

- Učenik koji je napao drugog nikada nije pokazivao znake da bi ovakvo nešto mogao da učini, a velika jeverovatnoća da zbog učinjenog neće moći da nastavi školovanje u toj školi. Škola je u kontaktu s policijom i roditeljima i vodi razgovore s učenicima koji su bili u blizini napada - rekao je direktor škole Bruno Matotek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading