NEVIĐENI HOROR: Krava zadavila domaćina!

Autor: novosti.rs

Svet

19.01.2018

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksije Ristić (71) iz Krupe na Vrbasu pronađen je mrtav sa višestrukim povredama vrata, a uviđajem je utvrđeno da ga je ubila krava!

RepublikaFoto: pixabay.com
Krava u Bosni zadavila vlasnika/Foto: Ilustracija

Ristić je u sredu ujutro kravu izveo iz štale i krenuo da je vodi na parenje s bikom. Pomoću konopca životinju je vukao nekoliko stotina metara, a onda se krava nečeg uplašila i potpuno otela kontroli. U jednom trenutku Ristića je oborila na zemlju, a prilikom pada on je glavom udario od kamen. Nakon toga krava je hodala oko njega i više puta mu oko vrata i tela omotala konopac. Potom je počela da ga vuče po zemlji i trnju pri čemu je Ristić zadobio višestruke povrede, usled kojih je preminuo. Nakon "ubistva" krava je pobegla i do juče nije pronađena.

U PU Banjaluka navode da je telo pronađeno u sredu oko 12.15 pored makadamskog puta u zaseoku Ristići.

- Izvršen je uviđaj i utvrđeno je da je Ristić kobnog dana konopcem vukao kravu. U jednom trenutku životinja se otela kontroli i oborila nesrećnog čoveka, a potom se kretala ukrug oko njega i više puta mu oko vrata i tela omotala konopac, da bi ga potom vukla po zemlji, pri čemu je zadobio povrede od kojih je preminuo - navode u PU Banjaluka.

Neviđen slučaj

Izvor blizak istrazi kaže da Ristić nije imao ni promil šanse da preživi, jer ga je životinja tolikom silinom vukla po zemlji da mu se konopac doslovno urezao u vrat. Istražioci kažu da u dugogodišnjoj policijskoj karijeri nikada ništa slično nisu videli.

- Bilo je slučajeva u kojima su domaće životinje, pretežno bikovi, ubijali svoje vlasnike, ali uglavom udarcima nogama ili rogovima. Ovako nešto dosada nismo viđali - rekao je izvor blizak istrazi.

Iza Aleksije Ristića ostali su supruga i sin, sa kojima je živeo, i ćerka koja je udata u susednom selu. Niko od njih nije zaposlen i porodica je živela uglavnom od stočarstva i poljoprivrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading