BRUTALNO ŠAMARANJE ZBOG PREVARE: Banjalučanka prebila momka, policija ih jedva razdvojila!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

04.01.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je privela 19-godišnju Banjalučanku i njenog dve godine starijeg momka zbog narušavanja reda i mira u centru grada, tokom kojeg je mladić izvukao deblji kraj.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kako je objavio, "EuroBlic", Banjalučanka je saznala da je momak vara, nakon čega je počela sa neprimerenim ponašanjem.

- Devojka je saznala da je momak vara, nakon čega je usledila neviđena histerija i vrištanje ispred više lokala koji su u centru grada, odnosno u blizini sedišta Policijske uprave Banjaluka - ispričao je izvor "EuroBlica" blizak policiji. 

Kako je naveo izvor iz policije, i pored upozorenja policije devojka je nastavila da šamara momka sve dok je policajci nisu sprečili tako što su je savladali

Histerija i vrištanje, ubrzo su kulminirali fizičkim obračunom u kojem je devojka zadala više udaraca svom partneru.

Obzirom da se sve odigralo u neposrednoj blizini sedišta Policijske uprave Banjaluka, policiji nije trebalo dugo da interveniše, ali ni oni nisu očekivali toliki otpor razočarane devojke.


- Uzbuđenu devojku nije sprečila ni policija koja je pokušavala da je prvo smiri rečima i spreči kako bi konačno prestala sa brutalnim šamaranjem mladića, kojem je zadala više udaraca u glavu - ispričao je izvor "EuroBlica -  blizak policiji.

Marija Markanovćc, portparol PU Banjaluka, objasnila je da će protiv devojke biti podnesene prekršajne prijave zbog svađe, vriske, vređanja, tuče, fizičkog napada, te ometanja policije u vršenju službene radnje.

Protiv mladića će biti podnesena prijava zbog vožnje automobila u alkoholisanom stanju i posedovanja gasnog pištolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading