DOK JE MAJKA OBILAZILA KAFANE, NJENU ČERKU NAPAO PEDOFIL! Užas kod Bugojna!

Autor:

Svet

17.02.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A. O. iz Donjeg Vakufa optužena je za teško zanemarivanje troje maloletne dece.

DOK JE MAJKA OBILAZILA KAFANE, NJENU ČERKU NAPAO PEDOFIL! Užas kod Bugojna!

Foto: Ilustracija:Profimedia

Dete plače

Majka se tereti za krivično delo zapuštanje ili zlostavljanje deteta ili maloletnika.

Prema navodima iz optužnice, majka je tokom 2020. i 2021. godine boravila po lokalnim kafanama, dok su njena maloletna deca ostajala sama u kući, počevši asocijalno da se ponašaju.

Koliko je majka zanemarila svoju decu, govori i podatak da je u kritično vreme njenu maloletnu ćerku napastvovao pedofil, nakon čega je nesrećna devojčica pokušala da se ubije.

- Bila je odsutna iz kuće u kojoj je nastanjena boraveći u ugostiteljskom objektu u Donjem Vakufu i drugim ugostiteljskim objektima, konzumirajući alkoholna i druga pića, gde su se za to vreme njenog boravka van kuće, deca bez pratnje roditelja u više navrata kretali po gradu i raznim lokalitetima na području opštine Donji Vakuf. Deca su boravila u više navrata kod njene majke V.O. kako ne bi bili sami - navodi se u optužnici, prenosi Srpskainfo.

Maloletnu ćerku jednom prilikom napastvovao je pedofil, a devojčica je nakon toga pokušala da se obesi.

- Usled njenog zanemarivanja dece kao roditelja, ćerka je bila izložena seksualnim nasrtajima od strane punoletne osobe zbog kojih radnji je podnesena prijava, a zatim da je nakon tog događaja ćerka pokušala samoubistvo vešanjem, i lečila se od psihičkih bolesti na psihijatrijskoj klinici KCUS u Sarajevu - navodi se u optužnici protiv nesavesne majke.

Ćerku su u međuvremenu i policajci pronašli u društvu starijeg muškarca kod kojeg je pronađena opojna droga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading