(VIDEO) Pogledajte kako je izgledao policijski upad u "Pentagon" ŠKALJARSKOG KLANA!

Autor: Republika

Svet

19.12.2017

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima crnogorskog portala CdM, pretresene su prostorije koje koristi jedan od navodnih vođa škaljarskog klana Igor Dedović i pojedinih pripadnika te grupe koje se nalaze u luksuznom kompleksu "Pentagon" u Škaljarima.

RepublikaFoto: youtube.com/OA BOKA
Uspešna akcija policije

Policija proverava i zakonitosti sticanja novca za gradnju kompleksa “Pentagon“ u Kotoru i kupovinu stanova u ovoj zgradi.

Dedović je zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje eksplozivnih naprava osuđen na kaznu zatvora u trajanju od dve godine i dva meseca zatvora, a za njim je raspisana međunarodna poternica.

Policija je pretresla i stanove Dalibora Tomovića, zvanog Daba, koji figurira kao jedan od istaknutih članova škaljarske grupacije.

Pretresen je i stan  Aleksandre Đurić, supruge pokojnog Dalibora Đurića koji je ubijen prošle godine dok je šetao poluotvorenim odeljenjem spuškog ZIKS-a. Ona je, kako saznaje CdM, bila meta pretresa i u prošloj akciji policije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading