Vreme u CRNOJ GORI kao da stoji: MILO KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA?

Autor: Tanjug, Republika

Svet

08.12.2017

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuticajnija vladajuća Demokratska partija socijalista želi da lider te stranke Milo Ðukanović bude kandidat za predsednika na predsedničkim izborima u Crnoj Gori naredne godine, piše podgorička Pobjeda.

A viđu mene, dugo me nije bilo

Sednica Glavnog odbora DPS o ovom pitanju, piše list, biće održana do kraja meseca.

- U DPS-u je stav jednoglasan na svim nivoima - kandidat za predsednika trebalo bi da bude isključivo Milo Ðukanović, jer bi jedino on mogao da obezjedi pobedu već u prvom krugu predsedničkih izbora. Stav mesnih i opštinskih odbora je po tom pitanju plebiscitaran, kao i baze DPS-a koja aklamacijom podržava kandidaturu Ðukanovića - piše podgorički dnevnik.

Prema Statutu DPS-a, nakon sprovedene stranačke procedure, odluku o kandidatu te partije za predsednika Crne Gore, donosi Glavni odbor. 


List piše da se Ðukanović u ranijim izjavama nije izjašnjavao da li će biti kandidat za predsednika. Ðukanović, međutim, u par navata nije ni odbacio tu mogućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading