Hapšenje na Palama: Kod osumnjičenog PRONAĐEN ORIGINAL DEJTONSKOG SPORAZUMA

Autor: tanjug

Svet

31.10.2017

19:48 >> 19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske su na Palama uhapsili lice sa inicijalima K.Ž, nakon što su pretresom njegov stambenog objekta pronašli originalnu verziju Dejtonskog mirovnog sporazuma na engleskom jeziku.

Ovako je bilo nekad: Milošević i Tuđman potpisuju Dejstonski sporazum

Ovo je za RTRS potvrdio Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani i teški kriminalitet.

Osumnjičeni je uhapšen radi postojanja mogućnosti trgovine uticajem i zloupotrebe. 

Podsetimo, šef srpske diplomatije Ivica Dačić nedavno je ekskluzivno za Srpski telegraf ispričao da Srbija nema sačuvan primerak Dejtonskog sporazuma, a za to je optužio garnituru koja je na vlast došla posle 5. oktobra 2000. godine.

- Svi se prave blesavi kad ih pitam, a nezamislivo je da Srbija nema sačuvan primerak Dejtonskog sporazuma. Svi Miloševićevi saradnici tvrde, a njegova sekretarica se kune da je Milošević zvao i da joj je dao papir na kome je Holbruk potpisao Miloševiću (tokom pregovora 1998. i 1999) da Amerika nikada neće priznati nezavisnost Kosova. Nema ni tog papira, oni su, bre, sve opljačkali. Kad su hapsili Slobu, ništa nije ostalo - rekao je Dačić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading