(VIDEO) On je uzrok jake eksplozije u Banjaluci: Kontroverzni profesor za kojeg tvrde da je pedofil!

Autor: Republika

Svet

03.10.2017

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Banjaluci je došlo do snažne eksplozije u naselju Starčevica u kojoj su povređene dve osobe i nekoliko automobila je oštećeno. Po još nepotvrđenim informacijama, bomba je bila postavljena ispod automobila profesora fizičkog vaspitanja Spasa Šakote. Inače, njega su učenice optuživale za pedofiliju.

RepublikaFoto: youtube.com/ Dragan Knežević

Terao učenice da idu bez brusa

Spaso Šakota je danas trebalo da odgovara u Osnovnom sudu u Banjaluci, u procesu u sudi za seksualno uznemiravanje učenica.

Danas je navodno trebalo da mu bude izrečena i presuda. 

 

Šakota je, prema pisanju tamošnjih medija, branio učenicama da nose brushalter, dirao ih za grudi, pokazivao im slike svog polnog organa, dovodio ljubavnice na seks u školu...

- Profesor Šakota se perverzno ponaša, pita učenice "kako se zabavljaju i kako puše", govori im kako će i njihove mame završiti u njegovom krevetu. Šakota ljubavnice dovodi u fiskulturnu salu, a za vreme časa, dok se učenici sami igraju u sali, on u susednoj prostoriji, koja služi za rekvizite, na strunjači vodi ljubav, što svi učenici čuju - pišu bosanski mediji.

 

- Radi se o revanšizmu i osveti, a sve ostalo nema nikakve veze sa mnom. Sve to je montirano, izmišljeno, a devojčice su podgovorene - rekao je Šakota.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading