SLEDI NOVI AMERIKANAC: Poznato kada Đoković igra za plasman u VELIKO FINALE US opena!

Autor:

Sport

05.09.2023

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak je 13. put među četvoricom najboljih u Njujorku.

SLEDI NOVI AMERIKANAC: Poznato kada Đoković igra za plasman u VELIKO FINALE US opena!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković se plasirao u novo polufinale US opena, pošto je u meču četvrtfinala, bez većih poteškoća, savladao domaćeg tenisera Tejlora Frica sa 3:0, po setovima 6:1, 6:4, 6:4.

Iako je imao protiv sebe veliku vrućinu, publiku, koja je podržavala svog miljenika, Đoković je odigrao odličan meč, pa će igrati za plasman u veliko finale.

Nije uspeo Fric ni da u osmom međusobnom susretu sa Noletom dođe do pobede, nije bio ni blizu, pa je naš as uspeo da po 13. put obezbedi plasman u polufinale US opena.

Jednog Amerikanca je savladao, sada sledi novi, pošto će u narednom četvrtfinalu na Artur Ešu igrati dvojica domaćih tenisera, Ben Šelton i Frensis Tijafo.

Vreme narednog meča nije tačno poznato, ali je jasno da će Nole napraviti sada najveću pauzu na ovom turniru. Naime, u četvrtak će na teren dame, koje će odigrati svoja dva polufinalna meča, dok će muška polufinala biti na programu u petak uveče i u subotu ujutru, tako da će tada Nole igrati za svoje novo finale na poslednjem gren slemu u sezoni.

Zanimljivo, protiv mladog Bena Šeltona nikada u karijeri nije igrao, dok se sa Tijafoom sastao dva puta. Oba susreta je Nole rešio u svoju korist, prvi put na Australijan openu 2021. godine, kada ga je porazio sa 3:1, a zatim ga je i prethodne godine porazio sa 2:0 na Lejver kupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading