ALKARAZ HVALI ĐOKOVIĆA: Jedan od NAJBOLJIH u ISTORIJI!

Autor:

Sport

26.08.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake reči od prvog tenisera sveta...

ALKARAZ HVALI ĐOKOVIĆA: Jedan od NAJBOLJIH u ISTORIJI!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz i Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je pred početak US Opena da je Novak Đoković jedan od najboljih tenisera istoriji ovog sporta.

Zna mladi teniser iz Španije da je Novak legenda "belog" sporta i veličina koja se jednom rađa, pa pokušava da uči od njega.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

 

- Novak je jedan od najvećih u istoriji, svaki deo njegove igre je neverovatan. Izdvojio bih to da je mentalna stena. Nikad ne odustaje. I kada igra loše i kad je težak trenutak, boriće se do kraja. Finale u Sinsinatiju je najbolji primer toga. To učim i to želim u svojoj igri - rekao je Karlitos.

Podsetimo, Đoković i Alkaraz su odigrali jedan od najboljih mečeva u istoriji tenisa u finalu Sinsinatija, a slavio je Nole rezultatom 2:1(5:7, 7:5, 7:5).

Priliku za novi duel prvog i drugog tenisera sveta biće u Njujorku, a svi priželjkuju njihovo novo finale i spektakularan meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading