PIKE OTKRIO: Evo da li će Đoković ponovo igrati za Srbiju!

Autor:

Sport

17.10.2018

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone Đerar Pike, osnivač i predsednik kompanije Kosmos koja je promoter novog Dejvis kupa, smatra da će ubediti Novaka Đokovića da nastupi u izmenjenom takmičenju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li će Novak ponovo igrati za Srbiju?

Posle 118 godina promenjen je format jednog od najstarijih takmičenja sveta, pa će od sledeće godine 18 najboljih reprezentacija igrati finalni turnir.

Prvi je na programu sledećeg novembra u Madridu, a Pike je za sada siguran samo u nastup Rafaela Nadala.

- Pričao sam sa svim igračima, što se tiče Rafe igraće ako ne bude povređen. Novak je rekao da ako bude morao da bira izabraće ATP turnir. Ali uveren sam da možemo da se dogovorimo- rekao je Pike.

Što se tiče trećeg reketa sveta Rodžera Federera male su šanse da će zaigrati u reprezentativnom takmičenju.

- Federer je u fazi karijere kada mu je izbor turnira prioritet. Pričao sam s njegovim predstavnicima, vrata nisu zatvorena- rekao je Španac. 

Za sada su mesto na finalnom turniru u Madridu (18-24. novembar 2019) osigurali polufinalisti DK iz 2018- Hrvatska, Francuska, Španija, SAD, te Argentina i Velika Britanija koji su dobili pozivnice. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading