Krstin IZDOMINIRAO i potvrdio ubedljiv trijumf Srbije nad Indijom!

Autor:

Sport

16.09.2018

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniska reprezentacija Srbije je već obezbedila trijumf protiv Indije u plej-ofu za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, pošto je povela sa 3:0, da bi ubedljiv trijumf potvrdio Peđa Krstin.

RepublikaFoto: Promo/TSS
Krstin potvrdio pobedu Srbije!

Naš teniser je ubedljivo savladao Srirama Baladžija (665. na ATP listi) sa 6:3, 6:1 posle samo 67 minuta borbe u Kraljevu, a pitanje pobednika nijednog trenutka nije dovedeno u pitanje.

Krstin je već na početku meča pokazao da će upravo on biti taj koji će se za sve pitati na terenu, pošto je odmah napravio brejk, ali je Indijac nakon toga uspeo da se vrati i izjednači na 2:2. Ipak, već u narednom gemu je naš teniser imao spreman odgovor, da bi još jednim brejkom došao do 6:3 i vođstva u setovima.

U drugom setu je bilo još manje neizvesnosti, pošto je Krstin za tili čas došao do 5:0 u rutinski je upisao trijumf u Dejvis kupu za ogromnu pobedu nad Indijom od 4:0.

Srbiji su bodove doneli Lajović i Đere u singlu, kao i Petrović i Milojević u dublu, dok poslednji meč između Đerea i Gunesvarana nije odigran, jer za tako nešto nije bilo potrebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading