(VIDEO) Nole objasnio zašto je SOČNO PSOVA u finalu

Autor:

Sport

10.09.2018

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je na vrhu Njujorka! Napravio je čudo na US Openu, a tokom finala sa Del Potrom, Srbin je u jednom trenutku sočno psovao. On je objasnio šta se dogodilo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Novak je pokušao da spusti loptu. Nije želeo da nikoga da optuži.

- Tri godine ranije, kada smo imali krov prvi put i kada je napravljen, bilo je neverovatno glasno kada se krov zatvori. Posle tri sata, bude ti ekstremno glasno i puno tenzije, a ovo nije timski sport, drugačija je dinamika sporta, treba ti tišina tokom razmene poena,  ali je nije bilo. Ovo je najveći teniski stadion, za 23.000 ljudi... Očekuješ da bude glasno, moraš da navikneš na to i da prihvatiš na kraju, potrudiš se da se pripremiš - reko je Novak. 

Đoković je tokom meča sa Delpom imao momente kada je bio baš nervozan, a čini se da su na to najviše uticali navijači. Nije bilo teniske kulture, a 10 momaka pravilo je atmosferu kao na fudbalu. Nole to nije mogao da izdrži, ali je na kraju uspeo sve da ostavi na strani i slavi.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading