TIPSA PRAVO U METU: I Novak nekada mora da "dobije po zadnjici"

Autor:

Sport

10.09.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janko Tipsarević i Novak Đoković su veliki prijatelji. Iskusni teniser imao je velikog udela u Noletovom povratku na vrh. Kada je bilo teško, uvek je imao savet za njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Savetovao sam ga i govorio mu da ništa ne može preko noći. Normalno je, da na početku puta ka svom povratku, ponekad dobije "po zadnjici". Moralo je tako da bi došao tu gde je sada - rekao je Tipsarević za "Mondo.ba".

On je dodao da je Nole svaki savet prihatio.

- Prihvatio je savet i posle svakog njegovog poraza smo se čuli. Shvatio je da tako mora, dan pauze, sutra opet na trening. Sada je najvažnije da je zdrav, da ga ne boli lakat - objasnio je Tipsarević.

Janko i sam ima puno problema sa povredama. Ne igra već godinu dana od prošlog US Opena, ali ni sam neće da odustane i siguran je da će uspeti ponovo da se vrati na teren. Pokazao je koliko je jak njegov duh, i sigurno da je to preneo na Novaka.

Đoković se vratio na vrh, sada je vreme da Tipsa ponovo istrči na teren.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading