Rafa zna kako je Novaku: Samo treba motivacije

Autor:

Sport

22.08.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada najbolje razumete drugog čoveka? Naravno, onda kada ste prošli kroz istu ili sličnu stvar kao i on. Zato i ne čudi izjava prvog tenisera sveta Rafaela Nadala koji je izjavio da zna kako je Novaku Đokoviću.

RepublikaFoto: twitter.com/BasiaID
Rafa i Novak

Srbin je pobedio Španca u velikom polufinalu Vimbldona, a potom je i osvojio prvu Gren slem titulu posle dve godine. Mučio se Đoković početkom godine po povratku na teren, ali se posle trijumfa na Ol Ingland Klubu i osvojene titule u Sinsinatiju svrtsao u red favorita pred US Open.  

- Bio sam u takvoj situaciji nekoliko puta u karijeri. Znam kako sve to ide. Sve što vam je potrebno je da budete zdravi. Ne zaboravljate da igrate tenis, samo treba da budete motivisani - ocenio je Nadal i dodao:

- Nije mi potrebna spoljna motivacija da bih bio na terenu svaki dan. Lično imam želju da igram. Svako sumnja u nešto i to je normalno, to je deo sporta i života. Sumnje su dobre, ako ih nemate onda ste arogantni.

US Open počinje 27. avgusta, a titulu brani upravo Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading