ĐOKOVIĆ ISPISAO ISTORIJU "BELOG" SPORTA: Pobedom nad Federerom do Golden Mastersa!

Autor:

Sport

19.08.2018

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspeo je! Novak Đoković je šampion Sinsinatija! Švajcarac je savladan u dva seta, rezultatom 6:4, 6:4.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
ŠAMPION!

Đokoviću je uspelo da pođe za rukom da stigne do Golden Mastersa, odnosno do uspeha koji niko nije uspeo da ostvari od kada je ATP 1990. godine uspostavio važeći sistem.

Novak je do danas osvojio osam različitih, ali sada je osvojio jedini koji mu je falio, deveti kojim je kompletirao sve turnire iz 1000 serije.

Imao je Đoković odmah priliku za brejk, Švajcarac je ušao nervozno u meč, ali dva sjajna servisa i Federer se izvukao iz nezgodne situacije. Igralo se gem za gem do 6. gema, kada Đoković uspeva da oduzme servis 2. teniseru sveta. Srpski teniser se sjajno kretao, vraćao je nemoguće udarce i na kraju seta slavio sa 6:4.

U drugom setu imali smo priliku da gledamo sjajnu borbu, međutim odmah na startu videli smo dva brejka sa obe strane. Sličan tok smo videli u drugom setu, Đoković prvi stiže do brejka i do kraja nije odstupio od svoje igre. Federer je potpuno bio van ritma, pravio je greške koje nisu karakteristične za njega. Slavio je Novak istim rezultatom, za 70. titulu u karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading