ODUŠEVLJAVA NA SVAKOM KORAKU: Nole pokazao koliko poštuje protivnike!

Autor:

Sport

19.08.2018

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš najbolji teniser Novak Đoković ostvario je plasman u finale Mastersa u Sinsinatiju pobedom nad Marinom Čilićem. Na pitanje o eventualnom duelu sa Rodžerom Federerom (iako tada meč Gofana i Švajcarca nije bio završen) Nole je imao fenomenalan odgovor!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak ne prestaje da oduševljava javnost. Čak i kada pobeđuje, kada je u finalu turnira koji mu jedino nedostaje u bogatoj riznici trofeja Novak je staložen i priseban. Odmah po okončanju meča sa Hrvatom Čilićem Đoković je odgovarao na pitanja američke novinarke o eventualnom duelu sa Federerem. Pitanje je glasilo šta Novak očekuje od Švajcarca u finalu, iako on u tom momentu još uvek nije savladao Gofana.

- Razumem zašto želite da mi postavite to pitanje, ali iz poštovanja prema Gofanu ne bih da odgovorim na njega. Hajde prvo da vidimo kako će se to završiti. Naravno da ću gledati, iz kreveta, kade, tako nešto - rekao je Novak bez razmišljanja.

Srpskom igraču će finale u nedelju biti šesto na turniru u Sinsinatiju, a to je jedini Masters na kom nije uspevao da osvoji trofej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading