Vajda: Ovo je novi Novak, opušteniji i mirniji...

Autor:

Sport

31.07.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener našeg Novaka Đokovića Marijan Vajda izjavio je da su glavni favoriti za osvajanje poslednjeg grend-slema u sezoni, US Opena, upravo Novak, ali i Nadal i Federer.

RepublikaFoto: Starsport
Vajda će dobro spremiti Novaka za US Open

Vajda je potvrdio da se naš najbolji teniser sasvim oporavio od povrede lakta i da je sasvim spreman za američku turneju tokom avgusta.

- Definitivno je opušteniji, mirniji. Počeo je i da uživa na terenu, što je najvažnije u ovom momentu. Nema više sumnji i strahova, njegova sezona može da počne. Mora da napravi bolji plan i sa porodicom i sa svime, ali mislim da će biti dobro u nastavku - tvrdi Vajda.

Pre nego što je Đoković trijumfovao na terenima Ol Ingland Kluba, Nadal je osvojio Rolan Garos, a Federer Australijan Open.

- Neverovatno je da su se njih trojica vratili na ovaj način. Osvojili su 50 od poslednjih 60 Gren slemova, u vrhu su već 15 godina. Ne mogu da kažem šta će da se desi na US Openu. Ne mogu da predviđam, ali mislim da će sa ovim samopouzdanjem njih trojica dogurati daleko, verovatno do polufinala ili finala. Iako imaju 36, 32 i 31 godinu oni su favoriti - dodao je Slovak.

US Open je na programu od 27. avgusta do 9. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading