Zbog njih je Olga Danilović zaigrala tenis: Otkrila očev savet

Autor:

Sport

31.07.2018

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzdanica srpskog tenisa Olga Danilović, koja je prethodnog vikenda osvojila turnir u Moskvi, istakla je da je tenis počela da igra gledajući Novaka Đokovića i Anu Ivanović.

RepublikaFoto: Starsport
Olga Danilović

Danilovićeva je postala prva teniserka koja je osvojila VTA trofej, a da je rođena u 21. veku nakon što je u finalu turnira u Moksvi savladala vršnjakinju Anastasiju Potepovu.

Otac joj je nekadašnji slavni košarkaš Predrag Danilović, ali ona nije odlučila da krene njegovim stopama, već se okrenula tenisu.

- Odlučila sam da se bavim tenis zbog Novaka Đokovića i Ane Ivanović. Ana je moj idol, ali Novak je neverovatan. Kada bi svaka osoba imala malo mentalne snage poput njih, svet bi bio mnogo bolje mesto - kazala je Olga Danilović.

Najbolji životni savet, Olga je dobila od oca.

- Otac mi je dao najbolji savet koji sam ikada dobila. Rekao mi je da nikada ne odustajem od onoga što želim i volim najviše. Svaki put kad izađem na teren pomislim na to - rekla je Danilovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading