(FOTO, VIDEO) BEOGRAD JE DOČEKAO: Olga sa osmehom na licu o uspehu, ocu, Đokoviću...

Autor:

Sport

30.07.2018

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka, Olga Danilović stigla je u Beograd gde ju je primio gradonačelnik Zoran Radojičić. Mlada šampionka je govorila o neverovatnom uspehu, ocu, Đokoviću...

RepublikaFoto: ST/V.LUKIĆ
Šampionka!

-Još nisam svesna uspeha koji sam napravila. Nisam spavala uopste posle meca. Cekam da prodje euforija pa da postanem svesna desavanja. Ne mogu da verujem da ja ovako mlada stojim ovde sada u Skupštini grada pred vama.To je zaista veliki uspeh- počela je Olga Danilović.

Odogovarala je na sva pitanja novinara sa širokim osmehom na licu, prezadovoljna uspehom.

RepublikaFoto: ST/V.LUKIĆ

-Visoka sam, ali nisam spora zbog toga, imam dobro kordinaciju pokreta. Levoruka sam. Ne plasim se nikog- rekla je Danilovićeva.

Naravno neizostavno pitanje je pitanje o uzorima s obzirom na njene godine.

-Novak Djokovic definitivno koga sada kada se bavim tenisom jos vise cenim jer shvatam kroz sta je sve prosao i postao tako uspesan-

Proslavljeni košarkaš, Predrag Danilović nije želeo da daje izjave, ali je ispozirao sa svojom mezimicom.

RepublikaFoto: ST/V.LUKIĆ

- Glupo je da ne pricam o njemu kad ne ljudi pitaju. Cinjenica je da ne on moj tata i uvek ce to biti. Ipak zahvaljujem novinarima sto mi u tom kontekstu postavljaju samo pozitivna pitanja. Nisam nikad imala neprijatnosti zbog toga sto sam njegova cerka- rekla je sedamnaestogodišnja šampionka.

Olgu je sačekao gradonačelnik Zoran Radojičić sa čestitkama i  toplim rečima.

-Olgu sam upoznao jos pre par meseci kada je dosla u Tirsovu da donira novac osvojen od turnira. To me je dirnulo. Ona ovako mlada je veoma osvescena drustbeno i zrela je dosta za svoje godine. Svakako rec je o divnoj devojci- rekao je Radojičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading