JANKOVA ISPOVEST POSLE OPERACIJE TUMORA: Rekli su mi da više nikad neću moći da trčim!

Autor:

Sport

23.07.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Janko Tipsarević govorio je o ozbiljnosti povrede i povratku na teren.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tipsarević vodi veliku bitku sa povredom

Srpski teniser, Janko Tipsarević prošao je kroz teške profesionalne trenutke, ali oni su naravno uticali i na njegovu porodicu.

Janko se već dugo bori sa teškim povredama, za nekoliko godina imao je čak sedam operacija posle kojih se ponovo vraćao na teren. Ozbiljnost povrede je bila evidentna, međutim ni saveti i preporuke lekara,  Janka nisu uspeli da ga ubede da ostavi tenis.

- U poslednjih nekoliko godina imao sam sedam operacija. Bio je to popriličan šok za sve nas, za mene i moju porodicu, ali i za moj tim koji je uz mene sve ove godine. Emocije su se mešale u tom trenutku: postao sam otac, što je nešto najlepše na svetu što može da se desi, a sa druge strane supruga i ja smo iščekivali nalaz biopsije nakon vađenja tumora. Nismo znali da li je maligni ili benigni. Posle prve operacije rečeno mi je da više nikada neću moći da trčim, ali moja vera i želja su bile toliko jake da to nisam želeo da prihvatim. Strpljivo sam išao korak po korak tokom oporavka, uz veliku podršku Biljane i mog tima. Supruga je bila uz mene na svakoj operaciji. Pratila me je po bolnicama, a njen pozitivan duh i vera u mene, pre svega, mnogo su mi olakšavali te teške trenutke - ispričao je Janko za magazin "Gloria".

Tipsarević je trenutno 493. teniser sveta,a očekujemo njegov povratak jer je njegova želja i upornost za ogromno poštovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading