Probio je samo dno: Marej ispod teniskih amatera!

Autor:

Sport

17.07.2018

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skoro jednogodišnja pauza zbog povrede kuka i operacije ostavila je traga na Endiju Mareju, što se najjasnije vidi na njegovom plasmanu na najnovijoj ATP listi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marej pao izvan svih konkurencija

Pre početka Vimbldona Marej je držao 149. poziciju, ali kako je morao da odustane od učešća na najprestižnijem teniskom turniru usledio je strmoglavi pad. Posebno ako se ima u vidu da je teniser iz Velike Britanije branio četvrtfinale iz prošle sezone. 

Trenutno je Marej tek 839. teniser sveta, što ga svrstava među teniske poluamatere u ovom trenutku.

Endi je najavio da će se pojaviti na turniru u Vašingtonu krajem jula, pa bismo mogli da ga očekujemo možda i u duelima sa našim Đokovićem do kraja sezone.

Ništa od ovoga se ne bi desilo da Marej nije imao velikih i sve češćih zdravstvenih problema. On je najpre doživeo povredu leđa i kada je to uspešno rešio vratio se tenisu. Potom je usledila nova, gde je imao povredu i operaciju kuka.

Očekuje se ipak da će i pored loše pozicije nekadašnji broj 1 dobijati specijalne pozivnice za mnoge turnire, pošto je i dalje veliki medijski magnet uprkos odsustvu od godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading