BEKER: Novak je onaj stari

Autor:

Sport

10.07.2018

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Boris Beker je konstatovao da Novak Đoković ponovo uživa u tenisu, te a bi zbog toga mogao daleko da dogura na Vimbldonu.

Boris Beker i Novak Đoković

Treći Gren slem u sezoni ušao je u drugu nedelju, a do četvrtfinala su uglavnom stigli svi favoriti u muškoj konkurenciji.  

- Nije bilo mnogo iznenađenja u muškom delu žreba, izuzev poraza Marina Čilića i donekle Aleksandra Zvereva. Verujem da je prekid naudio Marinu, a njegov poraz je potpuno otvorio taj deo žreba. Osim toga, ostali su očekivano prošli. Del Potro izgleda vrlo dobro, fizički je snažan. Pazio bih se njega. Nadalu suvi trereni pomažu... Tu je i Đoković koji je ponovo onaj stari, koji podseća na momka koji je bio pre dve godine. Dobro se kreće duž osnovne linije i čini se da ponovo uživa u tenisu - komentarisao je Beker.

Del Potro vodi protiv Simona sa 2:1 u meču koji je prekinut u ponedeljak, a bori se za prvo četvrtfinale od 2013. godine. Tamo ga već čeka Nadal koji je u toj fazi takmičenja prvi put od 2011.

Đoković je pobedom nad Hačanovim ponovio prošlogodišnji rezultat i za polufinale će se boriti sa Keijem Nišikorijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading