Novak: Da je Brih svirao penal...

Autor:

Sport

24.06.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novakk Đoković izjavio je da je ogorčen suđenjem Feliksa Briha na utakmici Srbija - Švajcarska u drugom kolu SP u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković prati SP u Rusiji

Srbija je izgubila od Švajcarske 2:1 posle preokreta, a meč je obeležio detalj iz 66. minuta kada je Nemac Feliks Brih svirao Aleksandru Mitroviću faul u napadu, iako su ga u tom trenutku istovremeno držala dvojica protivničkih igrača u svom kaznenom prostoru.

- Stvari bi bile drugačije da su nam tad svirali penal. Ne znam zašto sudija nije želeo da pregleda odluku preko VAR tehnologije. Mislim da se ova tehnologija koristi dobro, za sada, izuzev ove situacije kada mi nije jasno zašto sudija nije barem pogledao ponovljen snimak - rekao je Đoković.

On je podržao uvođenje VAR tehnologije na fudbalskim mečevima.

- Razumem da sudije ne vide sve i da nekada moraju da prate tok utakmice i da sami donesu odluku kada će gledati snimak. Zbog tehnologije su donesene neke veoma bitne odluke na Svetskom prvenstvu i mislim da je tako nešto u fudbalu trebalo da se desi pre deset godina. Ne znam šta su čekali - istakao je srpski teniser.

Đoković će u nedelju popodne igrati u finalu ATP turnira u Kvinsu protiv Hrvata Marina Čilića. On će igrati u svom 99. ATP finalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading