Đoković: Zadovoljan sam pobedom, idem sada da gledam Srbiju!

Autor:

Sport

22.06.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je savladao Andreasa Manarina i plasirao se u polufinale turnira u Kvinsu, a razlog za slavlje je bio dvostruk, pošto je ovo bio 800. trijumf u karijeri našeg najboljeg tenisera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković uz "orlove" na Mundijalu

- Presrećan sam što sam se plasirao u polufinale. Očigledno je da na samom staru nisam igrao dobro.Manarino je nezgodan igrač, pogotovo na ovoj podlozi. Ovo je bio drugaćiji od prva dva meča. Trebalo mi je vremena da se prilagodim na njegovu igru. Ipak, vratio sam brejk i potom igrao dobro u drugom setu - rekao je Đoković po završetku meča.

Đoković je izjavio da je srećan zbog dobre partije i pobede, ali i da žuri da gleda fudbalski meč između Srbije i Švajcarske.

- Da se ne ponavljam, u poslednjih 15 meseci sam imao problema i drago mi je što igram u polufinalu i moj tenis je na visokom nivou - dodao je Đoković i istakao da će gledati meč Srbije protiv Švajcarske na Mundijalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading