Keš ne veruje u Đokovića

Autor:

Sport

31.05.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji australijski teniser i bivši četvrti igrač sveta Pet Keš ne veruje da Novak Đoković može da dođe do same završnice Rolan Garosa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Đoković je u drugom kolu pobedio Đuanmea Munara u tri seta, ali je bilo mnogo oscilacija u igri našeg asa. Rival u borbi za četvrto kolo biće mu Roberto Bautista Agut iz Španije.

- Novak nije igrao mnogo mečeva, što je osnovni preduslov za uspeh na šljaci. Upravo zbog toga, ne verujem da bi mogao da ode previše daleko na ovogodišnjem Rolan Garosu - istakao je Keš.

On je, na iznenađenje mnogih, istakao da u završnici vidi Britanca Kajla Edmunda.

- Kajl obožava šljaku, a pritom mu fizičke predispozicije omogućavaju da se još bolje namešta na udarce. Smatram da je on odgovor na pitanje kada ljudi upitaju ko su novi momci koji bi mogli da dominiraju na šljaci - rekao je bivši teniser i dodao:

- On, i Aleksander Zverev i Dominik Tim, koji su već dokazali šta mogu da urade. Mislim da će biti značajan faktor u godinama koje slede, možda već i ove, ali i da upravo oni mogu da ugroze Rafaela Nadala - zaključio je Keš za BBC. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading