NOLE ZADOVOLJAN: Naučio sam i još učim neke lekcije!

Autor:

Sport

19.05.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je zadovoljan i pored poraza od Rafaela Nadala u polufinalu mastersa u Rimu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đoković je dobro namučio Nadala

Đoković je posle velike borbe poražen od Nadala 7:6, 6:3.

Novak je posle meča rekao da je zadovoljan, jer je na dobrom putu da se vrati u vrh svetskog tenisa.

- Mislim da nije bilo velike razlike između mene i njega, što je dobra stvar. Prvi set mu je dao vetar u leđa da bude na visokom nivou u drugom - rekao je Đoković.

On je rekao da je uvek teško igrati protiv Nadala.

- Ne vidi se na TV-u i na tribinama, ali teško je igrati protiv Rafe i protiv vetra. U tim trenucima, moraš da udariš lopticu u pravom trenutku, inače on odmah dođe do prednosti u igri. Takođe, ne želim da izgleda da se žalim zbog poraza, ali znači mnogo to što sam imao malo vremena za odmor. To je problem. Nikada me niko u celoj karijeri nije konsultovao oko rasporeda mečeva. O tome ćemo razgovarati na savetu igrača - podsetio je Đoković.

Đoković je priznao i da nije očekivao da će mu biti potrebno ovoliko vremena da se vrati u formu.

- Nikad nisam bio u ovakvoj sitiuaciji, naučio sam i još učim neke lekcije. Ali, danas je bilo u redu, imao sam dobar ritam, neke poene odigrao fantastično. Zadovoljan sam kako sam igrao, iskoristiću neke negativne stvari da pretvorim u pozitivne. Ovo je dobar znak pred Rolan Garos - naveo je on.

Nadal je priznao da je odigrao dobar meč.

- Moj motiv je pehar, a ne prva pozicija. Odigrao sam dobar meč, na visokom nivou. Novak je dugo bio povređen, mislim da se vratio. Odigrao je odličan turnir - istakao je Nadal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading