KLIŽAN: Novaku nije lako, za koju nedelju će biti mnogo bolji

Autor:

Sport

25.04.2018

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Češki teniser Martin Kližan, koji je danas pobedio Novaka Đokovića u drugom kolu turnira u Barseloni, istakao je da misli da će srpski teniser podići svoju formu u narednom periodu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Martin Kližan

Martin Kližan je posle četiri meča uspeo da savlada Novaka Đokovića u međusobnom susretu. Srpski teniser, ma koliko veliku želju imao, opet je pokazao da i dalje nije dovoljno spreman nakon što se vratio posle povrede i operacije lakta.

Kližan ga je "počistio" u prvom setu, Novak je uzvratio u drugom i to na sjajan način i nekako najavio da bi mogao da trijumfuje na današnjem susretu, ali to se ipak nije desilo.

- Novaku nije lako, vraća se iz povrede, nije ovo dobar trenutak za njega. Želim mu sve najbolje, siguran sam da će već za par nedelja biti mnogo bolji. Uvek sam dobro igrao u Barseloni, uvek uživam ovde. Igrao sam već četiri puta sa Novakom, ali je ovo bilo prvi put na šljaci. Znam da nije igrao vrhunski tenis, ali piše mi se pobeda - rekao je Kližan nakon meča.

Češki teniser se sada priprema za naredni meč koji ga očekuje sa Felisijanom Lopezom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading