Spreman na uspeh: Đoković okuplja pobednike

Autor:

Sport

25.04.2018

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković ponovo stvara pobednički tim za što brži ulazak u top formu i pobednički kolosek, nakon pauze zbog povrede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Posle povratka Marjana Vajde, stručni štab našeg najboljeg tenisera od je pojačao i novi-stari kondicioni trener Gebhard Fil Grič.

Austrijanac se pridružio Đokoviću i Vajdi na ATP turniru u Barseloni, a baš kao što je slučaj i kod Slovaka, saradnja je za sada privremena.

- O saradnji bismo morali da sednemo i porazgovaramo, kao i njegov i moj tim ljudi. Kao što sam rekao, Novak mi je prijatelj, na moju pomoć može da računa, tako da bih razmislio o povratku u tim ukoliko bi me zvao - rekao je Fil Grič nedavno u intervjuu za "Informer".

Tim je svestan da je prekid saradnje prošle godine bio očekivan, s obzirom na okolnosti u vezi sa Novakovom povredom koju je Đoković tada imao. 

Ipak, nakon perioda odmora i "resetovanja", shvatili su da su najjači kada su zajedno, da su oni prava ekipa, uželeli su se saradnje i rada, i spremni su na novi pohod na pobede i titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading