Nadal stao u Noletovu odbranu: URADIO BIH SVE ISTO KAO I ON!

Autor:

Sport

24.04.2018

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj teniskih stručnjaka već duže vreme analizira Novakovu odluku da se vrati na teren malo brže nego što je bilo očekivano, oni misle da je to bila velika greška našeg tenisera, ali je najbolji teniser današnjice Rafael Nadal stao u njegovu zaštitu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak i Nadal tokom jednog od mnogobrojnih duela

Novak je nakon operacije lakta pokazao da je daleko od željene forme, pošto je na turnirima u Indijan Velsu i Majamiju ispadao već na startu turnira, dok je u Monte Karlu bio nešto bolji, ali opet daleko od željenog nivoa.

Potrebni su mu mečevi, želi da igra na što više turnira, a Nadal kaže da bi urado isto na njegovom mestu. Dvojica velikih rivala su u istom delu žreba u Barseloni, pa bi mogli da se susretnu u četvrtfinalu.

- Vrlo je važno za turnir da na njemu učestvuju igrači poput Novaka. Iako on nije imao ovaj turnir u kalendaru, odlučio je da ga doda kako bi što pre izašao iz povrede. Da sam ja na njegovom mestu, uradio bih isto - istakao je Španac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading