Noletu su sa Vajdom misli čiste

Autor:

Sport

23.04.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković i Marijan Vajda - nešto se pozitivno dešava! U Monte Karlu se videlo da je Slovak pokrenuo našeg asa, a to je primetio i poznati trener Patrik Muratoglu.

RepublikaFoto: twitter.com/Nole1989

Čovek koji ima svoju akademiju u kojoj Novak često trenira smatra da je povratak Vajde prava stvar.

- Mislim da se Novak prerano vratio, operacija mu je bila nedavno. Zbog te povrede je pauzirao šest meseci, vratio se, ali bezuspešno. Još je osećao bol i onda je otišao na operaciju. Sada je bolje, gledao sam ga kako trenira na mojoj akademiji. Srećan sam što opet radi sa Marjanom Vajdom sa kojim je imao mnogo uspeha. To znači da su mu misli sada čiste, pošto mislim da je izgubio svoj način razmišljanja zbog koje je bio tako dobar i takav borac - rekao je Muratoglu.

On je dodao da od Novaka ponovo očekuje velika dela.

- Igrao je toliko mečeva, bio je tako čvrst. Sve se radi o tome kako on vidi igru i njegov mentalitet koji nije kao ranije. Ako mu se taj način razmišljanja vrati, opet će biti opasan s obzirom da ima sve ostalo - zaključio je Francuz. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading