Najzad harmonija u Đokovićevom timu: Vajda se uželeo tenisa

Autor:

Sport

09.04.2018

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pridružio se Marijan Vajda timu Novaka Đokovića, kako bi nekadašnjem prvom teniseru sveta pomogao da se pripremi za sezonu na šljaci.

Novak Đoković i Mariajn Vajda

Novak Đoković je ostao bez trenera nakon što je prekinuo saradnju sa Anderom Agasijem i Radekom Štepanekom, a vreme nije gubio na potragu za novim stručnjakom, nego je vratio Marijana Vajdu. 

Još nije poznat konkretan dogovor oko dalje saradnje, prenosi B92, ali su iz Novakog tima poručili da je Slovak srećan što je ponovo sa srpskim asom.

- Vajda se povukao iz tenisa pre godinu dana, kako bi proveo više vremena sa porodicom i ćerkama. Međutim, sada je uzbuđen što se ponovo našao na terenu. Uželeo se igre i ovog sporta, a jako mu je stalo da pomogne Novaku - poručili su iz Novakovog tima.

Naredni turnir na kojem će Đoković igrati je mastersu u Monte Karlu od 15. do 22. aprila.

- Krenuli su da treniraju punom parom, i oseća se izuzetno pozitivna energija u timu. Đoković je takođe srećan što je Vajda uz njega, obojica vole kad su zajedno. Ipak je to tandem koji je godinama ostvarivao vrhunske rezultate, besprekorno funkcionišu na terenu, i odlično se slažu van terena - navodi se iz Novakovog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading