Marej obelodanio: Povratak na teren u Rosmalenu

Autor:

Sport

29.03.2018

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endi Marej nedavno se vratio treninzima nakon najduže pauze koju je napravio u karijeri. On je van takmičarskog pogona još od Vimbldona prošle godine, a posle mirovanja koje nije dalo rezultate, u januaru je obavio hiruruški zahvat kuka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

Bivši prvi teniser sveta ranije je saopštio je da će se vratiti pre početka dela sezone na travi, a sada je potvrdio i na kojem će turniru prvo igrati. 

Dvostruki šampion Vimbldona saopštio je da će igrati na turniru u Rosmalenu u Holandiji, u blizini Hertogenboša, koji je na programu od 11. do 17. juna.

- To je savršen način da se pripremim za Vimbldon. Čuo sam mnogo dobrih stvari o ovom turniru i tereni bi trebalo da budu dobri - rekao je za BBC Marej.



Marej nije igrao u Holandiji od četvrtfinala turnira u Roterdamu 2015. godine.

Britanac, koji je osvojio tri grend slem titule, dve olimpijske zlatne medalje i titulu u Dejvis kupu, nije odbacio mogućnost da možda i ranije nastupi na nekom od čelindžera.

Kao najoptimističnija opcija pominje se čelindž turnir u rodnom mu Glazgovu, koji startuje 30. aprila ili na čelindžeru u Logborou, takođe u Velikoj Britaniji, koji će se održati od 21. do 27. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading